roadrun (11)



ary nie kat sekolah telah diadakan kejohanan roadrun .
pade mule aku just nak jadi point jew .
tapi sejak sekebelakangngan nie terase diri da semakin mengembang .
huhu .
so ambik seputusan nak lari same lah .
mase trining tuh aku dapat no 1 ! .
tapi kebelakang r .
hahaha .
tp tadi terase nak ikut membe aku yang ok jugak r dalam lari² nie .
so follow r .
last² aku potong dye ke depan .
dah nak dekat² samapi tu aku betul² da semput aku pown suh dye potong aku .
pade mulenye dye bersalah .
tapi aku tak kisah lah .
kawan²
coz same rumah sukan .
last² aku dapt num 11 .
sonok !
aku dapt sumbangkan mata pertama kat rumah sukan aku .
nie r pengalaman bermakne aku dalam final year aku .
so next year dapat ingat balik yang aku juga boleh !
KAMI JUARA !
>credit to UNA<

4 comments:

  1. hahahaha .
    cptnye kejohanan roadrun .
    tahniah .
    thn ni aq plk jd point .
    mls nk lari .
    hahahaha .

    ReplyDelete
  2. ira .
    lary r .
    nie kan final year ko .
    ;)

    ReplyDelete